top of page

Echt weg uit WorkumDoor lekkages aan vier van de negen luikjes, die gereviseerd zijn afgelopen winter, is de boot afgelopen twee weken toch weer in Workum geweest. Wij hadden oorspronkelijk gepland dat wij de hele maand april in Marina Muiderzand in Almere zouden liggen, zodat wij in alle 'rust' de laatste klussen konden afmaken en de boot konden bevoorraden. De firma Aquatel in Workum heeft uiteindelijk alle vier de lekkende luikjes kunnen herstellen. En onze jongste zoon Tim heeft ons in de auto naar Workum gebracht voor ons definitieve vertrek naar Muiderzand. Eigenlijk een bijzondere klus voor hem, want hij wil het liefst helemaal niets met boten te maken hebben.

Eenmaal aan boord pakt Roland direct de waterslang en controleert hij uitgebreid alle luikjes op lekkages. Toch water naar binnen ...... maar gelukkig blijkt dat luikje gewoon nog niet goed dicht te zijn! Eindelijk, een droge boot!!!

Trossen los en voor de tweede keer Workum uitzwaaien, op weg naar Enkhuizen.


Onze Duitse vrienden Christina en Bodo en hun paar maanden oude hond Beppo verwelkomen ons met een lekker biertje op hun boot. Daarna gezellig dineren met elkaar in het Ankertje ......... het leven is goed!


Recent Posts

See All
bottom of page