top of page

Eerste vakantie in Whiskey Romeo 4


Als voorproefje van wat wij in 2018 gaan doen, besluiten wij om de zomervakantie 2017 al zeilend te gaan vieren.

De getijde op het wad bepaalt dat wij het beste vanuit Workum via Den Oever richting Texel varen.


Aangekomen in Oudeschild (Texel) zit de sfeer er goed in met bezoek aan boord.


Wij zijn heerlijk uit eten gegaan met onze vrienden bij Hotel Brasserie Rebecca - zeker aan te raden. De volgende dag hebben wij maar een kort stukje gezeild naar Den Helder waar wij met oude vrienden in jachthaven Willemsoord hebben afgesproken.Om in Willemsoord te komen moeten wij eerst door de sluis. Veilig aangelegd in de jachthaven hebben wij even de tijd gehad om gezellig bij te praten met onze vrienden - helaas moesten zij dezelfde dag weer terug naar huis in Wanneperveen. Wij gaan de kade op en kiezen Restaurant Stoom voor een prima maaltijd voordat wij moe en voldaan terug naar de boot gaan.

De volgende dag begint onze tocht naar Scheveningen via IJmuiden waar onze vrienden Ine en Reint aan boord stappen voor de overtocht naar Southwold.Recent Posts

See All
bottom of page