top of page

Champagne met fish & chips


Wij hebben het geluk dat de timing van onze vakantie tegelijk valt met de viering van de 60ste verjaardag van Kate, de zus van Roland. Nog toevalliger is dat zij een groot feest geeft op het strand in Dunwich, een dorp ten zuiden van Southwold waar wij liggen met Whiskey Romeo 4. Vol goede moed gaan wij van boord voor de wandeling naar Dunwich, eerst met de 'ferry' - een roeiboot waarmee je de rivier oversteekt - om vervolgens een wandeling van zeker anderhalf uur over een kiezelstrand te maken.


Behoorlijk vermoeid komen wij aan op het feest en krijgen direct een glas champagne in ons handen gedrukt. De keuze voor de rest van de avond is heel simpel: champagne of water - champagne dus!

Het is een prachtige avond en heerlijk om een verjaardag op zo'n manier op het strand te vieren. Ook het eten is zeer bijzonder - fish en chips in de plaatselijke shop die speciaal voor deze avond door Kate is gereserveerd.


Het genot van het feest is duidelijk te zien op het gezicht van Kate na de champagne, fish& chips ......


het bijzondere mannenkoor die speciaal voor haar een verjaardagslied ten gehore brengt.


Gelukkig kunnen wij de avond afsluiten met een lift terug naar de boot in een Range Rover van een fanatieke (zee)zeiler die wij die avond hebben leren kennen. Een tweede uitputtende wandeling in het pikkedonker over de losse kiezelstenen is ons gelukkig bespaard gebleven!


Recent Posts

See All
bottom of page