top of page

Koop een boot en werk je ....


Er zijn veel gezegdes over het water sport zoals "Koop een boot en werk je dood!" of "Een zeilboot is een gat in de oceaan waar je geld in stopt". Hoe je het went of keert ... er zit wel waarheid in, maar de echte enthousiaste booteigenaren accepteren dit - zij houden zelfs van het klussen in de weekenden op de boot en begrijpen dat er doorlopend onderhoud nodig is.

Wij zijn dit soort eigenaren.

Nadat wij de boot hebben gekocht in Engeland en voordat wij gaan zeilen, hebben wij aldaar opdracht gegeven om een driekleuren toplicht en anker licht te laten installeren op de mast (de vorige eigenaar ging waarschijnlijk nooit 's avonds zeilen dus vond het bij aanschaf een zinvolle bezuiniging!)

Ook geven wij opdracht om AIS (automatic identification system) te installeren waardoor wij andere met AIS uitgeruste boten kunnen zien, maar dus zelf ook gezien kunnen worden - erg handig.

Eenmaal terug in Nederland besluiten wij om de volledige navigatie apparatuur te vernieuwen en kiezen B&G, die naadloos aansluit op onze nieuwe AIS.


Aan ieder kant van de boot hebben wij dezelfde displays en bedieningsgemak voor onze auto-helm.


Ook hebben wij een nieuwe B&G marifoon gekozen die integraal werkt met onze chartplotter - pure luxe.Recent Posts

See All
bottom of page