top of page

De postbode heeft het maar druk met ons!


De postbode heeft het maar druk met allerlei leveringen van poststukken bij ons huis in voorbereiding op ons vertrek eind volgende maand. Bijna dagelijks worden pakketjes afgeleverd met bestellingen, zoals waterdichte connectoren voor elektrische snoeren, dubbele fairlead blokken voor onze nieuwe voordewindse zeil, koolmonoxide en gas alarm, een mooie elektronische weermeter van Aliexpress . . . .


Vandaag kwam een heel ander soort pakket aan - deze was van KiKa. Drie mooie vlaggen die wij telkens zullen hijsen als wij in een haven liggen om aandacht te vragen voor KiKa. Op 31 maart zullen wij deze vlaggen voor het eerst hoog in de mast hangen in Enkhuizen, als wij meedoen aan de (door het tijdschrift Zeilen) georganiseerde vertrekkersdag waarin meerdere ‘vertrekkers’ samen komen om ideeën, ervaringen en adviezen uit te wisselen.

Klik HIER voor onze actie op de KiKa site.


Recent Posts

See All
bottom of page